Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu Johan är det jäkligt viktigt att man har koll….

Igår följde vi med våra grannar Lasse och Marianne ut med båt till deras stuga. Dom hade en riktig racerbåt så det var väldigt roligt!:):) Jäklar va det gick när Lasse drog på! Haha! Vi hade så roligt hela dagen men det roligaste var på vägen dit med båten när Lasse säger till Johan: Nu Johan är det jäkligt viktigt att man har koll så man inte kör fel.. Så direkt efter så hör man Marianne: Men Lasse nu kör ju du helt fel! Vi kommer gå på grund! Haha, men det gick bra och han rättade till det! Personerna i båten bakom fick sig ett gott skratt och vi med! 

Jag och Marianne kunde sitta och njuta av alla fina hus längst med vattnet med ett varsit glas bubbel i handen. LYX, LYX och LYX säger jag bara!:) Väl framme i deras otroligt mysiga stuga tittade vi på fotboll och SVERIGE gick vidare! Jaaaa! Efter det så åt vi en supergod middag i form av grillat och jordgubbar efter innan båten gick hem! Vi kunde knappt sova när vi kom hem trots att klockan var mycket för att vi låg och skrattade i sängen åt allt roligt under dagen. Härliga dag, kom du åter!

   

                                              XOXO

                                              Lovisa 

En svanmamma med fyra små tussar! Så gulligt!

Moltas sitter trygg hos husse!

En liten skrutt som sitter och biter ihop på vägen hem..haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!