Tröttmössa..

SÅåå skönt med en tidig kväll idag..jag och Johan var på bröllop igår, en bra kompis som han spelat hockey med var det som gifte sig. Väldigt fint och roligt var det!:) MEN jag körde hem vid 01:00 och det tog lite mera än en timme så idag är jag lite tröttare än vanligt nu på kvällen. Vi somnade vid 3 inatt då vi kom på att vi ville äta kebab när vi kom till Gävle, så Johan gled in på en pizzeria efter 2 ikostymen och köpte en krbabtallrik och en kebabrulle som vi kastade i oss…haha. Kanske inte det ultimata och äta då men gott var det!;) 

Så på fm idag kom min syster Lina med Moltas och Melker! Fast det bara gått en dag så längtade jag mycket! Mina små troll! Dom hade tydligen haft det så bra hos Lina då dom nästan ville följa med henne hem när hon skulle åka, men undra på det när hon ser till att dom har fläskkotletter i deras lilla ryggsäck! Haha! Lina träffade vi igen nu på eftermiddagen då vi var bjudna på middag till henne, sjukt gott va det! Så nu ligger jag i sängen mätt som en plätt! Får väl se, vi kanske beställer kebab idag igen vid 2 tiden i natt!;) 

  

                                                XOXO

     Lovisa

Fina och snälla Molats.

Minsta skrutten Melker.

Snart är det dags för bröllop igen för oss, och där hänger klänningen som jag tror att jag ska ha då.:):) OM jag inte råkar hitta något annat tills dess…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!