Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Något nytt!

Hej snyggingar!

Vad är nu detta massa små prov på undrar ni.:) JO, det är tygprover till våran nya soffa som är beställd.:) Ska bli så härligt med en lite ljusare soffa, bra med tanke på att jag har två ljusa mopsar med.:) Det kommer att vara en soffa med olika delar så att man kan göra om och ställa lite som man vill! Kul ju! Även denna gång kommer det att vara en låg soffa utan ben, det vet ni ju sen länge att det är det snyggaste jag vet på när det kommer till soffor. Soffan borde komma i augusti och självklart ska ni få se direkt när den kommer!:):) 

(Soffan som vi har nu är redan såld)

  XOXO

   Lovisa 

Tyget som jag valde. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!