Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JA den har skickats!

TJENA!:)

Igår fick jag ett mail om att denna lampa nu är skickad, så roligt och SÅ snabbt! Jag beställde den från Confident living och där var det snabba ryck!:) Lampan heter Panthella och formgavs av Verner Panton 1971, och den är fortfarande en av hans mest populära lampor. Min syster Lina köpte den tidigare i form av bordslampan och den var så fin, det som gjorde att jag till slut slog till på denna. Tänkte ställa den i sovrummet, kommer bli kanon tror jag. HOPPAS hoppas att jag får ett sms idag att jag kan hämta den. Annars blir det nästa vecka.:):) Längta lite kan ju iofs också vara härligt.;);)

Just, ska visa en annan golvlampa som jag isäkert ett halvår tittat på till vår hall, ska jag skå till på den tro? Gör ett inlägg om den senare! Kan LOVA att ni inte sett den tidigare! Väldigt cool!;) 

  

  

                                             XOXO 

                                             Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!