Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Äntligen framme!

Hej snyggingar!:) 

Gårdagen började med att världens bästa grannar körde ner mig och Johan till tåget mot Stockholm, så vi fick åka med Anitha i en väldigt fin bil.:) Bra början på denna resa!:)  Väl i Stocholm när vi träffat mamma och pappa som ordnat denna resa och mina syskon så checkade vi in på hotellet nära stationen eftersom vi dagen därpå skulle åka tåg till Köpenhamn kl 06:17. När vi var incheckade gick vi och satte oss för att äta på en supermysig takterrass! Pappa råkade ha koll på att fotbollsfinalen visades där..;) Så det blev god mat och fotboll, men intresserade som jag och två av mina systrar är så gick vi till Åhléns och tittade på smink. Alltid SÅ farligt när jag och Lina är på ett sånt ställe med massor…vi går på ALLT och köper det! Haha! Lina har stenkoll på vad vi ”bara MÅSTE testa” haha. -Lovisa hör på detta…säger Lina och när hon pratat klart så säger jag alltid.. -Men Lina den där MÅSTE vi ha! Lina: Ja Lovisa det MÅSTE vi! Haha! Så vi gick därifrån med en full påse vardera.:) Bl.a. en penna till läpparna som ska hålla i 24 Tim! Otroligt OM det funkar! Ska testa den idag så kan jag visa vilken det var sen!;) 

Vi blev så hungriga innan vi skulle kliva på tåget så det blev subway.:) Eller vi är väl alltid hungriga jag och Johan..

Vi var framme i Köpenhamn vid 12 tiden och gick direkt för att äta lunch, Vapiano blev det där du kan äta Italienskt. För mig blev det en pasta bolognese. Väldig god, även fast att jag svettades som en gris på restaurangen! Över 30 grader och jag hade en långärmad klänning på mig! Haha! Efter vi ätit så gick vi till ströget och nyhavn. Väldigt mysigt ställe! Vid nyhamv åt vi även middag på kvällen.:)

Jag brassade på en sådan till efterrätt! SÅ sjukt gott! Måste bli en till Idag alltså. !;)

Johan bredvid världens längsta man..han som är närmare 190 ser ut som en liten fjärt! Haha! 2,72 lång var han! Sjukt! Vi började fundera på hans säng och soffa! Iofs skulle han ju kunna ligga raklång i våran! Haha! Kanske var det en sådan han hade.;) 

Vart tvungen att ta kort på detta gamla hus som dom gjort om och målat det matt-svart! Så snyggt! Väldigt dramatiskt! 

Nej nu måste jag sluta skriva, ska ner och äta frukost för att sedan gå på Köpenhamns fina tivoli med hela familjen idag.:):) 

                                               XOXO

                                              Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!