Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Denna har ni nog INTE sett förr!

Hola! 

Denna lampan kompisar är det som jag har funderat på att beställa i säkert ett halvår. Den är från Flos och heter stylos. Jag tycker den är stilren och så snygg! Priset är också bra för att vara från flos.:) Jag har tänkt hela tiden att den ska stå i våran hall. Där behövs det en golvlampa. Jag beställde faktiskt lampan för några dagar sedan, ÄNTLIGEN! Kände mig värd den, en bröllopsdagspresent till mig själv.:) Eller så säger jag att det är en försenad present till Johan.;) Nu hoppas jag att det blir lika bra som jag tänkt i mitt huvud med den!:) 

                                           

                                                  XOXO

    

                                                 Lovisa 

Jag tänkte ställa lampan på sidan av trappen i hallen. Eftersom det är 4m i takhöjd där så är det bra med en högre lampa…fast att lampan är 2m hög så kan den  se liten ut precis som golvlampan som  i varadrummet som också är 2m haha.

Titta så cool den är! Man kan lysa upp hela lampan eller olika delar på den, perfekt!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!