Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tivoli, Outlet och MASSA god mat!

Vilken underbar andra dag vi hade i Köpenhamn igår. Tivoli, Royal Copenhagen outlet och otroligt god mat! Vi började dagen med att besöka Tivoli som var otroligt fint överallt! 175 år är det vilket gör att det är en gammal fin känsla. Vi funderar på att gå tillbaka ikväll och äta se allt upplyst. Jag och Lina ställde oss i kön på en karusell jag tyckte mig se på långt håll inte vara så farlig. Men när vi kom upp och satte oss i karusellen var det sjukt! Vi snurrade högt upp i luften och vi hängde upp och ner…Vi trodde att sista stunden var kommen! Var nästan så vi halvgrinade båda två, haha! Något som är typiskt min familj så är det när vi sen kom ner från karusellen och var båda lite tårögda och skakiga..(tuffingar som vi är….) vad händer då? jo, mamma och mina två andra systrar, får också tårar i ögonen bara för vi hade det, och för att vi tyckte att det var så hemskt..haha roligt men väldigt fint ju! Är någon av oss ledsen så blir vi alla det. Så efter fick vi alla torka tårarna och sätta oss för att äta lunch och lugna nerverna…;)

Gult är inte fult, var tvungen att ta med min födelsedagsklänning som blev succé då!;)

Tivoli var SÅ fint!  Ja ni ser ju på alla bilder!:)

Jag kunde inte bestämma om jag skulle äta pasta eller pizza till lunch på det Italienska stället vi åt på, så då kom jag på den briljanta idéen att ta en av vardera från barnmenyn.;) Ingick två cola till med då, snacka om kap! Haha!

Efter lunchen började det regna så vi bestämde oss för att besöka Royal Copenhagens Outlet. MASSOR med fint såklart hade dom! George Jensen outlet var det också, jag köpte en som jag trodde var en vas men det visade sig var en ljuslykta..haha! Men jag ska använda den som vas ändå tror jag.:)

Ett hav av vackra tallrikar! 

Efter outletbutikerna så blev det en fika, skönt att sätta sig ner ett tag. Blir ju såklart att man går mycket när man är i en storstad.:) Efter det tog vi oss tillbaka till hotellet för en liten siesta tills det var dags för middag.

Min en syster hade bokat bord på Bistro Royal som restaurangen hette och vilket ställe! Det var väldigt modern och fint på insidan och MATEN herregud så gott det var! Bland det bästa jag varit på i resturangväg, helt klart med på min topp tio lista.:) Vi åt kött med massa gott till! Helt klart ett tips när ni är i Köpenhamn! 

Världens bästa mamma och pappa som fixat och bjudit oss på denna mysiga resa! Dom är hela tiden så mån om att vi alla 4 ska ha det bra, vi går före allt annat och det är så typiskt dom. Bryr sig mera om oss än dom själva. Lyckligt lottad som har just dom till föräldrarna är jag! Nej nu ska vi se vad det blir av denna dagen!:) Vi hörs kompisar! 

                                               XOXO

                                              Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!