Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hittade ett till slut!

Sista dagen i Köpenhamn ägnade vi åt shopping, jag hittade sååå mycket roligt till våran julgran! (Jultokig som jag är så köper jag såklart fast att det är mitt i sommaren;) bl.a. en liten koffert/resväska som ska hänga i granen! Älskar att ha massa olika saker i granen, ingen kula ska vara den andra lik! Jag ska visa er allt i ett annat inlägg!:):) Har letat efter något att ha mina smycken i på sängbordet och hittade äntligen en fin liten ”korg” eller vad jag ska kalla det inne på Louis Vuitton som jag fick utav mamma och pappa & även mera med den.:) Dom skämmer då bort oss!  

Vi gick och fikade på ett så mysigt litet café som ni ser på bilden ovan! Lemonad tog jag och tänk så gott det kan vara i 30 graders värme när man går i en stad. Kanske inte det ultimata att traska runt just då! Haha!:) På kvällen gick vi tillbaka till tivolit för att äta och mysa när dom lyser upp allt så fint! Mycket bra restauranger där inne också! Vi åt Såå gott kött på en fin restaurang. Jag och pappa hittade bästa lilla Moetbilen där inne också! Pappa: Lovisa vi måste ju ta ett glas bubbel! jag var inte sen med att hänga med! På bilden nedan så kommer ni se hur glad jag ser ut när jag står vid bilen! Haha! BÄSTA och mysigaste resan är vad det blev! Tänk så roligt vi har i min familj, glad för dom alla!

     

    XOXO

                                       

                                                Lovisa 

Titta så fin! Perfekt till smycken mm!:)

Var förmodligen glad för att jag skulle få gå ner och äta från allt gott som fanns på frukosten!;)

Fina Johan!

Även här var jag väldigt glad..haha!;)

SKÅL!

Jag och pappa som är lite kortare och lite rundare.;) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!