Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HAY!

När man är i Danmark och Köpenhamn så får man  inte missa att besöka det Danska designmärket HAY.:) Deras stora butik ligger mitt på ströget som är Köpenhamns shoppingstråk. Jag trodde att jag hade skaplig koll på deras sortiment men tänk så fel jag hade! SÅ mycket som jag aldrig sätt tidigare, bara deras köksdel är väldigt stor, och mycket snygga stolar och soffor! Butiken låg i otroligt fina sekelskiftes lokaler! Stora vackra fönster med högt i tak och fiskbensparkett.:) Jag gick hela tiden och tänkte på hur jag skulle möblerat eller vilket kök jag skulle haft om jag hade haft deras etagevåningen som hem.:) Det var som sagt väldigt stort eftersom det var i två våningar.  Jag hittade en liten hylla som jag nu i efterhand skulle ha slagit till på! För nu hittar jag ingen svensk återförsäljare på den. TYPISKT! Jag hade tänkt att ha den i gästrummet. Men då har jag en anledning att åka tillbaka.;) 

                                            

                                              XOXO

  

                                             Lovisa 

Den gula vasen på bordet gillade jag mycket! Cool!

Titta det vackra fönstret i bakrunden!

Ni ser så mycket det fanns till köket! Ni ser väl även det otroligt vackra taket!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!