Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vi spar pengarna istället!

Två som tycker att vi ska spara pengarna istället för att  köpa nya soffan är Moltas och Melker. Dom älskar när alla sitter på golvet.:) Jag och min syster Lina låg länge på golvet igårkväll och snackade massa strunt och skrattade så man kunnat kissa på sig över allt tok…haha, och det var ju så härligt tycket M&M när vi låg på golvet med dom, Moltas kom och pussade på oss hela tiden och skulle trycka huvude mot oss och mysa.:) Det är så roligt när båda små skruttarna blir så till sig så att dom viftar på hela rumpan istället för bara på lilla knorren!:) 

Håll utkik under dagen här på bloggen, tänkte visa en liten sneak peak på nya soffan.:) Jag har inte fått den än utan det är bilder från fabriken! Så ni får hålla tillgodo med den tills jag får soffan.;)

                                                 XOXO

    

                                                 Lovisa 

                    

Nya krukorna som jag hittade hos Sleepo och som är från märket Isadeco.:) Svårt att få med den rätta färgen på bild, men den är lite persiko/hudfärgad i mina ögon. Den känns inte rosa, jag som inte är så mycket för rosa tycker väldigt mycket om färgen!:):)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!