Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nya soffan!

På bilden här över ser ni min nya soffa som ska komma fast i en annan färg och med lite flera delar.:) Det bästaste bästa är att man kan flytta runt delarna som man vill! Yeeey! Det som gjorde att jag fastande för den!:) Så efter humöret så gör man soffan till vad som passar.;) Kanske lite som på bilderna nedan!:) Som ni såg så är det en låg soffa utan ben igen, eftersom det är det snyggaste jag vet i soffväg.:) I ett sammetstyg i beige kommer den att vara (Ligger bilder på tyget i tidigare inlägg här på bloggen) sugen på ett linnetyg först men sammet kändes elegantast på denna typen av soffa. Många har frågat varför jag redan byter soffa från den gamla, om jag inte var nöjd! Jo OM jag var, supernöjd var vi! Men efter 1 år med rollande av mopshåret så blev jag tokig! Hade vi inte bytt nu så hade Johan varit tvungen att lägga in mig på psyket..haha! (Ni med mopsar VET) Så som jag skrev blir soffan nu i ett beige mopshårvänligt tyg. Så nu kommer jag vara lyckligt ovetandes ang mopshåret.;)  Å vet ni då?!!! Den kommer på TORSDAG! SÅ spännande! MEN vi får packa upp den först på söndag då Sleepo kommer hit innan och vi ska göra något som det ska bli SÅÅ roligt att snart berätta om! I Augusti får ni veta! Eller ni kan hålla koll på min storie på lördag så kanske ni kan få en glimt av det.;) 

                                                 

                                                XOXO

                                               Lovisa

     

Detta var ju coolt och  modernt! Så kanske jag har någon gång när jag känner för det.;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!