Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spenderar betydlig mera tid än vanligt här…

MEN gudars så klibbigt det är! Jag är alltså svettig hela tiden! Haha! Häromdagen så passade jag på att städa hemma medans Johan var borta och när han kommer hem säger han: Har du också tränat Lovisa? EH…..Nej nej jag var städat. Men jag var så blöt så han trodde att jag gjort värsta tränings passet! Så i badrummet är jag betydligt oftare än vanligt ljust nu, duschar en gång i timmen…minst! Men jobbar man så är det ju svårare…då är det bara att gilla läget och tänka att just nu svettas alla!;) Jag duschar inte själv heller nu utan när jag duschar så duschar även Melker. Lilla vattenkillen som blir sur, gnyr och skäller när han inte får vara med. Går väl bra nu när det är varmt ute….men i vinter kan han inte vara med varje gång. Lina min syster hade Moltas och Melker en lördag-söndag när vi var på bröllop och så berättade hon att Melker skulle minsann vara med när hon duscha..haha! Så han fick vara det såklart sa hon.;) Klart inte moster Lina får duscha utan Melker.;) 

                                               XOXO

                                               

                                              Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!