Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kan inte bestämma mig…

Denna lampa kan jag inte bestämma mig för vart den ska stå, vill både ha den i sovrummet nere och sovrummet uppe för den är så fin och ger ett sånt mysigt ljus! Som ni ser så står den just nu i rummet på nedervåningen.:) Får se hur länge det varar..;) Från Louis Poulsen är den och jag hittade den hos Confident living. Den kom snabbt, vänta är inte min grej eller någon annans grej heller tror jag.:) Nu ska jag fortsätta spela schack med Johan, hoppas ÄNTLIGEN spöa honom.;) 

   

                                              XOXO

                                             Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!