Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helt perfekt där!

Tycker att golvlampan från FLOS blev helt perfekt i hallen.:) Med sin höjd på 2m blev den såå cool! Den är väldigt enkel i designen och det är just det som gör att jag tycker så mycket om och föll för den.:) Sen har det fattats något i det hörnet i hallen så det blev ju kanon när hörnet och golvlampan möttes.;) NU ska jag fortsätta greja med min kollektion som jag släpper tillsammans med Sleepo om EN vecka! SÅ roligt och lite nervöst, hoppas verkligen att ni kommer tycka om produkterna och att det är något som ni letar efter eller saknat i era hem!:):) 

                                                XOXO

                                               Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!