Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En jobbig kväll…

Igårkväll efter att Johan tagit ut Moltas och Melker på sista promenaden innan läggdags så upptäckte vi  att Melker haltade och ville hålla upp en framtass. Han låg och ville bita på den också och hela tassen skakade. Första jag tänkte var att han blivit stucken utav en geting. Nu när dom är lite ”sensommartrötta” och man kan se dom gå på golven. Så vi tog in Melker  i badrummet och spolade av hans tass försiktigt över handfatet. Jag stod och försökte känna om en tagg kunde sitta kvar men kände  ingen. Efter så satte jag och Melker oss ute där det var lite svalt så han fick lugna ner sig. Förmodligen så brände det och sved efter getingsticket. Han svällde inget, utan han vara bara irriterad och hade ont. Så efter något timme så kunde Melker slappna av och lägga sig för att sova. 

Det är så mycket getingar nu och dom är inte mina favoriter! Tänk va dom kan irritera, jag förstår att dom är bra för naturen men ändå…äter vi middag ute nu så blir man tokig, dom ger sig inte. Pappa blev tidigare i sommar stucken av en geting så han fick åka ambulans för att han blev så dåligt. Många är ju känsliga och då blir det livsfarligt! Moltas blev också jättedålig för ett par år sedan när han blev stucken. Han svällde i ansiktet så att vi fick åka akut in till vet. Melker har blivit stucken förr så vi visste att han klarar det bättre en Moltas. Men att det gör ont och svider räcker…stackars liten..

                                             

                                                 XOXO

                                               

                                                 Lovisa 

Där ligger han på sängen helt utslagen min lilla Melker, tillslut kom han till ro och kunde sova.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!