Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Go SUPER big or go home!

Eftersom jag varit SJUKT jäkla otroligt megatrött på mina fyra tavlor som jag haft över soffan länge…så ville jag ha något nytt. Men det är lättare sagt än gjort att leta på något nytt..det tog ett tag. Jag ville ha en stor tavla helst, så sprang jag på denna så den fick det såklart bli! Tur att vi har världens bästa grannar Lasse och Marianne som hjälpte oss med den igår.:) Den var SÅ tung att få upp på väggen! Men tillslut fick vi upp den efter mycket skratt som vanligt med dom.  Johan sa att han tyckte den var mycket coolare än han hade tänkt sig.:) På bilderna förstår man nog inte hur stor den  är.:) Nä nu är det läggdags! Har sån huvudvärk och har haft hela dagen…tror det kan bero på vädret, krya Lovisa. 🙂 Natti, natti! 

                                                XOXO

                                               Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!