Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JA!!

JA dom är ju så fina alla tavlorna!:) Det gör såå mycket att det inte är någon klassisk ram utan endast plexiglas och en passpartou runt motivet.:) Det gör att tavlan passar i vilket rum som helst med vilka andra ramar som helst, bra va!?:) Så snyggt när man ser tavlan från sidan också! Svårt att få med på bild hur fina dom är kan jag meddela..jag tog bilder på både svart/vita och dom i färg på samma ställe för att ni ska se skillnaden på dom.:) Jag trodde jag skulle tycka bäst om dom med färg men nu kan jag inte bestämma mig! Så tjusiga alla fyra! Ni hittar dom alla HÄR i min kollektion Lovisa Alcén x Sleepo.:) 

                                            XOXO

                                           Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!