Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett helt gäng!

 

Titta så fina krukorna är utan något i, bara låta dom stå som dom är.:) Krukorna har jag tagit fram tillsammans med Isadeco, mitt favvomärke när det kommer till  krukor! Så snacka om att det kändes stort när dom ville göra detta med mig.:) Det blev ett detaljrikt marmorerat mönster på krukorna i en stilren beige ton, som vi valde att kalla Arabescato m!:) Bara ett MÅSTE i varje trendriktigt hem ju!:) Krukans mönster är marmorerat för hand och gör precis varenda kruka unik! Och det älskar jag! Jag kunde verkligen inte bli nöjdare med resultatet! Vill ha krukan överallt i mitt hem, alla som varit hem till oss och sett den har beställt en kruka har dom sagt! Haha! Jag förstår dom för den är ännu finare i verkligheten!:) 

                                   

                                             XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!