Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag tror jag knäckt koden!!

Tidigare har jag pratat om Hortensior som är så sjukt svåra att hålla vid liv! Dom kan vara så fina ena dagen sen dagen efter hänger dom och ser död ut! Djävulsblomma är vad det är! MEN nu jäklar har jag knäckt deras kod tror jag, Haha! Dom ska stå i lite vatten hela tiden! Har haft min i över en månad nu och den lever och är så glad så! Yeeey! Den första jag hörde av mig till om detta var min syster Lina som tycker om hortensior men dödar dom som jag vet inte vad…man blir förvånad om hon haft en hortensia i en vecka..haha! Men nu jäklar har big SIS räddat hennes ekonomi! Och min med för den delen, haha nu behöver vi inte köpa ny varannan vecka, kanske inte ni heller.;) 

                                              

                                                XOXO

                                                Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!