Bästa jag köpt! När en blir flera!

Det fina med våran soffa är att man kan ställa om den lite hur man vill, vilket är superhärligt ju! En dag vill man ha så mycket sittplatser det bara går, andra dagen vill man ha lite luftigt mm Titta bilderna nedan!:) Soffan köpte jag från Hemdesigners och som ni förstår är jag mer än nöjd! Idag har jag varit hemma med en mops som var sövd hos veterinären igår och som varit hängig,   så då vill man ha bra med liggplats så en stor divandel får det bli denna dagen.:):) Så både jag, Moltas och Melker får plats…OCH datorn självklart! Så jag kan blogga mm.;) puss och kram cykelram!

                                               XOXO

                                              Lovisa 

Så här har soffan sett ut länge , MYCKET sittplatser med andra ord!

Lite luftigare, nu är soffan väldigt lik märket HAY Mags Soft soffa som är väldigt snygg. Men denna som man kan göra om är ju betydligt bättre.;) 

Tycker det är så snyggt när man gör ett ”hål” (inget ryggstöd alltså..haha)  i soffan, det gör att den känns väldigt modern och cool!

Såhär ser soffan ut nu, me like!;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Så snygg soffa, vi ska beställa en likadan men är osäkra på tyget. Vad har du för färg? Mvh Malin

    Malin 2020-03-18 22:17:27
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Hejsan Malin! 🙂

      Så himla roligt, den är verkligen ännu bättre i verkligheten! Om du köper så måste du skicka bilder och visa hur det blev!

      Hemdesigners har allt detaljer och dom Är duktiga att svara både på instagram och kundtjänst, så kolla först innan du beställer! 🙂

      Hoppas du kör på den!

      Kraaam

      lovisaalcen 2020-04-03 18:10:35
      Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!