Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vem bestämmer egentligen?!

Jag har aldrig förstått mig på folk som ska berätta för andra hur dom ska agera eller göra på sina sociala medier. Precis som om det finns några regler? Förutom alla givna regler som finns i samhället…. Hur kan personer ta sig friheten att få sätta dessa regler? Vem har tillsatt den till det? Riksdagen? För mig är det självklart att ta bort kommentarer på mina sidor som jag tycker är otrevliga. Då kommer nästa grej i och med detta….vad är otrevligt och inte otrevligt och vem bestämmer det?…..JO det är den personen som HAR och ÄGER kontot som bestämmer det! Ingen annan! 

Ett axplock från vad jag fick läsa från ett större ig konto när jag tagit bort dennes kommentar:

”Passar inte in i en perfekt fasad” 

”allt lyser igenom tillslut ändå, det är upp till dig” 

”Det är bara obekväma sanningar” 

Det är verkligen tråkigt när tjejer som går i bräschen för att vi tjejer ska stötta varandra inte gör och lever som den lär…

Jag vill ha positiv energi på mina sidor, det känner jag att jag mår bra av. Försöker man omge sig så gott man kan med positiv energi så tror jag att man mår bra och kan ge bra och positiv energi tillbaka till många andra! 

Jag har varit med om nättroll som säkerligen alla andra som har många följare har och hos mig är dom inte välkomna! Spydiga, otrevliga och elaka kommentarer varför ska jag behöva se dom mer än 1 gång? För att slippa tar jag bort dom punkt slut. 

Ni andra får göra precis som ni vill på era sociala medier.:) Jag dömer ingen, det skulle jag aldrig göra! 

Just  nu går jag igenom en jättejobbig period i mitt liv….Därför som jag inte lagt upp något på ett par dagar till alla mina andra snälla följare. Ibland är livet orättvist. Krama era nära och kära en extra gång och ge andra människor så mycket positiv energi ni kan, det mår alla bra av, det tror i alla fall jag på!

Nu har jag klagat och varit lite negativ, men jag hoppas ni känner mig som den positiva och glada Lovisa, den tänker jag försöka fortsätta vara! 🙂

                                              XOXO

                                             Lovisa 

   
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!