Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bakrund och inspiration

Nu har det blivit dags att ge er en liten bakrund till inspirationen som resulterade i skönheten ”Arabescato” som är marmorerad för hand och finns i min kollektion Lovisa Alcén X Sleepo. Även om texten här touchar lite vid produktbeskrivningen ni hittar under produkten på sleepos hemsida så vill jag presentera den här också! 🙂

Tidigt när all marmor (speciellt Carrara) började komma tillbaka igen för några år sen efter att ha vilat sig i ca 20år från att trenda, så fastnade jag. Tyckte direkt att det utstrålade elegans och en form av gedigenhet! Men så var det när jag sprang på just arabescatomarmorn vid tillfället jag skulle byta matbord som jag kände att det hände något. Jag tyckte det kändes mer dramatiskt och karaktäristikt!

Precis dessa egenskaper ville jag att krukan i kollektionen skulle ha: elegans, dramatisk och karaktäristisk! Att kunna ensam sticka ut och lyfta alla rum och miljöer men ändå smälta in.

Att Isadeco som producerat krukan sett till att marmoreringen är gjord för hand gör ju att varje enskild kruka är personlig och unik vilket också känns väldigt häftigt. Vilket hantverk och kvalitet!
För att få till helheten så adderades ett fat i silver som jag tycker passar suuuper till krukan, färgen och marmoreringen, intrycket blev fulländat.

Där va en liten dragning och vill ni köpa en av dessa som finns i en begränsad upplaga så klickar du på länken nedan. 

Klicka här för att komma till krukorna!

                                              XOXO

                                             Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!