Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vilket J***A kap!!

I början på förra veckan budade jag hem ett gäng stolar från Knoll på auktion!:):) Yeey! Ett riktigt kap! Kommer bli så fint till vårt matbord som även det är från Knoll. Stolarna är i vitt och med grå sits. Tror det är en lite mellangrå sits när jag tittar på bilderna från auktionssidan.:) Jag tycker väldigt mycket om våra stolar som vi har nu till matbordet så dom kommer jag inte göra mig av med, utan byta lite mellan och kunna använda dom olika stolarna till lite stylingjobb mm.:) Nu väntar jag bara på att få hem dom, eftersom dom nu finns en bit bort så måste dom skickas. Men hoppas hoppas dom är hemma snart!  Älskar ju verkligen denna finska design!;)

                                               XOXO

                                               Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!