Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dreams come true!

Igår var jag som ni vet på en del möten i Stockholm och som jag skrev på Instagram var ett av dom med världsföretaget Fritz Hansen! När jag öppnade min instagram för några år sedan och sedermera också började blogga så var det inte sånt här jag trodde skulle hända även om man drömde om det. :):)

Igår hade dom alltså flugit hit bara för att träffa mig och två andra svenskar som dom valt ut att jobba med här i Sverige.:) 

Så himla roligt möte och så sjuuukt proffsiga personer, man förstår verkligen varför Fritz Hansen är ett världsföretag och har så varit under en låååång tid när man träffat dessa personer och fått en sniff av kulturen inom företaget.:)

Känns verkligen hedrande och häftigt men även lite konstigt att nu kunna säga att jag och en av dom absolut största och äldsta inom branschen – Fritz Hansen nu är samarbetspartners! STOLT som sjutton är jag!;)

                                              XOXO

                                              Lovisa 

Johan står och charmar tjejerna på Fritz.;) 

Tycker denna kudde var så cool!

Massa fina kuddar har dom!

Pot Chair, som jag bara älskar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!