Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det bästa vore..

Älskar kvällarna nu! Masssssa massa ljus tänder vi alltid.:) Det är inte tokigt att det blir mörkare ute enligt mig.:) Det bästa vore ju om det var som när man är utomlands, ljust läänge men sen blir det kolsvart direkt.:) Det är ju lite jobbigt när det mörknar redan vid 3-tiden på dagen, men men snart är vi där..fort som tusan går det! Tur att jag har mycket fina lampor som jag kan tända.;) NU ska jag till min syster på tacos! Tack och hej leverpastej!

                                             XOXO

                                             Lovisa 

Finaste tavlan! Kan vara min favvo här hemma.:)

Min fina nya vas som jag hittande hos Sleepo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!