Det lider mot advent!

SNART, snart är det dags! Dags att pynta om våra fönster med härliga ljusstakar! Som jag längtar.:) Vi är 4 flickor i min familj, jag har alltså 3 systrar och det blev jag som är tokig i julen och pynt mm (dom andra letar inte julsaker året om..sjukligt kanske) Tur jag har mamma att bolla ljusstakar osv med, hon tycker också det är väldigt roligt.:) Från henne jag fått det såklart. Vi har alltid haft så fina advent och jular. Det gör att jag vill att min lilla familj ska ha det lika fint som jag haft det.:) SÅ nu mina vännerna kommer lite tips på ljusstakar nedan! Håll till godo!:)

Ljusstaken Kulle är en riktig favorit hos mig. Den är inte så hög så i mina stora fönster kommer den knappt synas…MEN kanske på min långa tv-bänk uppe.;) Lika fint att ha den stå så!

Om ljusstaken över är en favorit så är Örsholmsstaken min klara absoluta FAVORIT! En klassisk ljusstake som funnits i 60år och kommer helt säkert finnas i 60 år till och mera.:) Så vill man satsa lite mera pengar på en ljusstake att ha livet ut så ska man satsa på denna klassiska skapelse! 

Över har ni Bjurfors ljusstake. För er med höga fönster är denna perfekt! SÅ prisvärd! Ett kap med andra ord.:)

Har FLOS gjort en ljusstake?! Tänkte jag och tänkte kanske ni när ni såg denna som är VÄLDIGT lik deras Sarfatti takkrona. Men nej nej, denna är från Star Trading och finns i krom som på bilden och även i mässing och till ett betydligt bättre pris äm om Flos själva skulle ha gjort den tror jag! Snygg och prisvärd! Även denna tror jag blir en klassiker! 

Har ni pengar i madrassen som ni inte vet vart ni ska göra av så får ni nu hjälp av mig.;) Varför inte satsa på denna coola ljusstake Adventire! Jag gillar den jättemycket men priset tycker jag inte riktigt om… Men som sagt såå snygg! 

Detta luciatåg står mig varmt om hjärtat, jag har haft mitt i 8år nu! Sten Bengtsson ligger bakom det söta tåget som jag bara läääängtar efter att få ta fram!

Denna ljusstake som heter Trapp har jag också! Köpte dom för ca 2 år sedan och såklart kommer dom komma fram även iår!:) Min mamma (som har stenkoll på det senaste och letar fram innan mig många gånger) hittade små mässingmanchester eller vad man säger som man sätter på ljusen. Blev såå fint! Tips till er som vill pimpa upp dom så dom blir lite elegantare!;) 

Ljusstaken House beige såg jag först i år, helt missat (den kanske är ny för i år? ) Men jag tyckte den var väldigt fin, inte så stor. Men hos oss skulle den kunna passa i vårat lite mindre vindsfönster.:)  

Imorgon tänkte jag göra en likadan lista med mina stjärnfavvisar!:):) 

 XOXO  

                                              Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!