Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det strålar inte bara om en stjärna utan flera!

Det strålar en stjärna förunderlig blid….den texten känner ni nog igen.;) MEN nu är det faktiskt inte bara en stjärna som strålar, utan massa stjärnor.:) Just nu känner jag att jag skulle vilja ha flera fönster…vill ha många stjärnor! Hur ska jag kunna välja?! Nedan hittar ni mina favoriter!

Denna stjärnan i vitlackerad metall är cool tycker jag. STAR X-mas heter den. Lyser nog väldigt fint kan jag tänka mig.:) 

Stjärnan istapp är väldigt vacker, så roligt att det kommit så mycket nya olika former på stjärnor nu!

Stjärnan Factory star är en riktig klassiker, finns i både krom och mässing. Såklart fin att hänga upp i ett fönster men även fin att bara ställa på t ex ett sidobord. Den tåls att tänka på känner jag.:)

Snöblomman som sålde slut i ett nafs förra året och som redan nu är slutsåld på flera ställen även iår. Vacker som få och lyser underbart! 

Julstjärnan IS, många stjärnor är väldigt lika men ändå så olika som jag visar. Förstå vilket fint ljus och mönster denna stjärnan gör mot en nära vägg! 

Stjärnan Sputnik i 3D!  Den ser man året om hos många som en taklampa, inte helt fel men skulle jag investera i den kommer den få sitta i december.:) 

Får jag presentera Eldig, och nog är den eldig allt! Så tjusig! Tänker på dunkuddar när jag ser den, eller själva dunet är det nog..haha! Ser så mjuk ut! 

Stjärnan PIX såg jag första gången i mamma och pappas stora uterum där ett par utav dessa satt förra året. Så eleganta och lyser väldigt väldigt fint! 

Sist men inte minst har vi stjärnan Norrsken, en modernare stjärna som liknar en gammal halmstjärna tycker jag!:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!