Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nyöppning!!!

Igår hade Forsbergs blommor nyöppning av deras butik. 90 år har Forsbergs blommor funnits, ett fint familjeföretag. Sitt 90-års jubileum firade dom med att ändra om i butiken och sååå mysigt det blev! Coolt med taket som dom slog upp och målade svart! Känslan i butiken blev så bra.:) Dom slog också upp en vägg och gjorde själva butiken större. Man vet knappt vart man ska börja titta, så mycket härliga växter, krukor mm överallt.:) Jag köpte med mig två gröna växter som jag fastnade för och som vanligt en underbar helgbukett! Ulrika som har butiken och hennes grymma gäng har gjort att detta helt klart är min favvobutik att gå till varje vecka! Alltid såå trevliga och hjälpsamma! 

                                              XOXO 

                                             Lovisa 

Melker var såklart med matte och hälsade på tjejerna.:)

Buketten som jag fick med mig hem! Otroligt fin, eller hur!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!