Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Älskar mitt sovrum!

Denna söndag har varit en greja hemma dag, städat lite och bäddat rent i sängen mm. Melker låg och sov medans matte grejade. Jag älskar att vara uppe i stora sovrummet och greja.:) Jobbat lite har jag också gjort. Igår var jag och Melker med hans moster Lina hela dagen och sen på kvällen var jag & Johan och träffade Sofie och Jörgen på vinbaren. Jörgen har slutat spela hockey efter 13 säsonger i Brynäs så vi hade en liten fest för honom. Så roligt att träffa så många igen som Johan spelat med och som blivit våra vänner. Inte alltför ofta som man ses eftersom många spelar i olika lag, så kvällen var verkligen såå trevlig.:) TACK för det fina Sofie och Jörgen! Nu väntar jag på att Springfloden ska börja så avslutar jag helgen med det.:) 

                                               XOXO 

                                              Lovisa 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!