Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYA mattan!

SÅ mysig hallen blev med en lurvig matta, Melker älskar den kan jag säga, han har legat och sovit på den länge idag. Han vägrade komma in i vardagsrummet. Tänk så mycket mattor gör i ett rum, dessutom tycker jag att ryamattor som dessa passar som bäst på vinterhalvåret när allt ska vara lite extra mysigt, varmt och gosigt! Härligt att denna mattan är det första man kliver in på NÄR man först tagit av sig skorna.:):) Haha, för pappa blev det ram bam bula i helgen när han ställde sig på den med dojjorna! Jag: FARSEN! Inte skorna på mattan! Haha! Såå säger han: Men Lovis mina skor är rena…  Omöjlig är han! Så för folk som ställer sig på den med skorna blir det Ram bam bula för och det är inte roligt det inte!;);)

                                             XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!