Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kommer bli galet bra!

Lääängtar sååå mycket efter ”början på december” dels för att vi då är inne i världens mysigast julmånad, dels för att jag och två systrar drar till New York OCH för att mina älskade POT fåtöljer från Fritz Hansen kommer då!:):) YEEY! Pricken över i:et i vårt vardagsrum! Satt i en sist vi var till Stockholm och träffade Fritzgänget och den är galet skön att sitta i! Mina kommer vara i kromben och sitsen i ett grått skinn. Ljuvligt snygg färgsättning. Inte ofta man ser grått skinn, utan mera naturfärgat skinn. Skinn känns lyxigt och är perfekt på det sättet att man kan torka av, t ex när min kära far kommer och kladdar! Mamma har lika mycket tvätt med enbart honom som hon hade när vi alla fyra barn bodde hemma….så ni förstår ju! Haha! Alltid när man äter där så hör man mamma: Nä men Olle… Så säger pappa: Vadå? Haha! Bästa med mina föräldrar är att dom är så roliga utan att veta av det många gånger..går snabbt att få en fläck på magen.;) Åter till stolarna, det  kommer  bli snyggt att bryta av våran ljusa soffa med dessa två ursnygga fåtöljer som snaaart kommer! Såklart ska ni få se dom så fort dom anländer!:) HÄR hittar ni stolarna om ni också tyckte om dom lika mycket som jag!:)

                                            XOXO

                                           Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!