Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Njuter!

Sällan jag blundar på bilder…haha! Ser att tavlan bakom ser lite blaha, blaha ut…måste nog ditt med en coolare! 

Jag och Melker sitter här och njuter i den lilla stunden av sol som kom idag. Var ett tag sen sist vi såg sol om man säger så…grått, grått och grått har det varit.:| MEN är lite typiskt november-väder kanske.:) SNART december!! Sååå mysigt, snaaaart får man fixa i fönster med ljusstakar mm.:) I år tänkte jag sätta upp mitt ett par dagar innan jag brukar sätta upp och det för att jag och min syster Lina ska till New York och kommer hem på söndagen till första advent, så då vill jag kunna njuta när jag kommer hem av att allt är klart och fint.:):) Vågar inte riktigt sätta Johan som ska vara hemma på det…har en stark känslan utav att jag kommer behöva göra om lite då hursomhelst..haha. Noga som jag vill.;) PLUS att jag kanske hittar massa mera fint att pynta med i New York, tänk så härligt!

                                             XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!