Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Its beginning to look a lot like Georg Jensen…

Här hemma kommer det bli en riktig Georg Jensen Jul som ni ser, massa nya fina julgransdekorationer från 2018. Ni vet väl att Georg Jensen kommer med nya dekorationer varje år.:) Mina två set i mässing och silver med 8 dekorationer i varje är så tjusiga! Perfekta förvaringslådor också när julen är slut….nä fy det vill jag inte ens tänka på nu att den tar slut! Den har ju inte ens börjat!;) Alla dekorationer till granen kan även köpas separat ifall man endast vill ha någon eller ett par. Sjärnan på bilden kommer jag sätta som granstjärna, men det finns ett hänge på den så man skulle lika gärna kunna hänga den i fönstret eller liknande.:) Ser ni den fina ”Christmas Display” som den heter? Jag har hängt på två små ljus och två andra små dekorationer, också från George Jensen såklart! Min coola mamma ska även ha två på vårat julbord. Tänk så fint, modernt och juligt på samma gång!:) Roligt med något nytt! Man kan hänga på och köpa till hur många dekorationer man själv vill då allt säljs separat även till displayen.:) NU längtar jag tills jag får ta fram allt!! 

                                              XOXO

                                             Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!