Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vilken underbar tanke!

Eller neeej, det var inte en så underbar tanke att börja plocka fram adventsgrejer efter kl 22 ikväll…inte var Johan hemma och kunde stoppa mig heller..haha! I veckan sa jag sent till honom: Nä jag ska nog flytta runt delarna på soffan och göra om den lite! Johan: Lovisa nej, nej och NEJ! Det får du ta imorgon.. haha! Får infall ibland och då spelar det ingen roll vad klockan är, det ska bara göras nu eller på en gång!;) Jag  ska åka till New York på onsdag  och därför plockar jag fram allt lite tidigare eller MYCKET tidigare än jag brukar. Jag kommer att komma hem efter första advent och då kan det vara mysigt att allt är på plats. Så får Johan och Melker njuta av allt under tiden jag är borta också.:) Ska nog lägga mig nu och fixa med resten imorgon, ibland blir det så, även fast att jag hatar att ha det rörigt… Saker tog längre tid än jag trodde, var t ex tvungen att koppla lite lampor mm. Jag är ju både rörmokare och elektriker på sidan av.;) Grym på rörmokerigrejer är vad jag är bl a! Och inte minst lägga golv! Haha! Tycker om att lära mig sådana grejer och känna att jag kan klara av saker själv. La ett golv hos en syster nyligen, sågade och grejade.;)  Nu tror ni säkert att jag hittar på men nej nej här är en tjej som kan bli skitig under naglarna och ta i från tårna! Mamma brukar säga: Lovisa, hon är stark som en oxe. Haha!Det är sanningens ord!;) Ska bara vänta in Johan som kommer hem från match snart med en härlig vinst med sitt Brynäs! Nu jäklar är killarna heta!:):) Natti natti!

                                             XOXO

                                           Lovisa 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!