Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Blev precis som i mitt huvud!

Tog lite snabba bilder på hur våran hall ser ut nu för att visa er.:) Har känt länge att jag skulle vilja göra något roligt i hallen, göra något som passar övriga lägenheten. Det är massa fina gamla detaljer överallt så jag bestämde mig för en fin platsbyggd hatthylla.:) Så då jag satte jag mig ner och funderade på hur det skulle se ut och voila, såhär blev det! Känner mig nöjd! Skööönt med mycket plats.:) valde att måla in i samma färg som väggen bakom, jag har ju en förkärlek till att göra så. Tycker det är kanonsnyggt! Eller vad säger ni?:);)

                                               XOXO

                                              Lovisa 

Valde att sätta gamla ”hatthållare” på hyllan. Tycker dom passade in fint och är glad att jag körde på det!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!