Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Känslan i sovrummet!

Jag tycker att ett sovrum ska ge ett lugn i kroppen när man går in där. Behagliga färger, mjuka mattor och superduper fluffiga täcken och kuddar!:) Känns som jag helt klart får den känslan i vårt sovrum.:) Nöjd med det! Just nu sover vi nere då vi har vårat tjocka och härliga duntäcke på kemtvätt.:) Man ska ju tvätta täcke och kuddar 1-2 gr om året för att hålla det fräscht. Så duktig är jag och lyssnar supernoga på det…..haha eller inte! Anledningen till detta var att min lilla Melker kissade i det. Jag vaknade en morgon av att Melker låg i något blött och var blöt på magen mm. Han hade alltså kissat på sig i sömnen utan att han märkt det. Lilla gubben.. Det har aldrig hänt förr, men är man 11år så kanske det kan bli så ibland. Därför tvättas vårt täcke på kemtvätt alltså, men jag får hämta det imorgon så vi har det till jul igen.:):) HOPPAS, hoppas att det går att få det precis lika fluffigt igen..man vet ju aldrig. Dun är lurigt!

                                               XOXO

                                              Lovisa 

Våran söta lilla julgran, saknar inte ett dugg el-lysen i den. Såå fin ändå! Kanske ska tända ljusen imorgon när vi får tillbaka täcket.;) 

ÄLSKAR våran stora FLOSlampa i krom!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!