Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Årets sista dag!

Tänk kompisar att det är årets sista dag idag! Vad gör man av den? JO på morgonen tog jag en långpromenad med Melker,  (som vanligt skulle han gå till moster Lina..) men denna gången gick vi hem då det var tidigt. Lina vill nog inte ha främmande så tidigt en ledig dag.;) Sen hemma sprang Melker superladdad och busig in till husse som låg kvar i sängen, han kom hem tidigare från matchen som han skulle spela igår pga att han blev sjuk kvällen innan på hotellet..stackarn! Skönt att han känner sig piggare.:) Melker fick liv i Johan och vi tog med oss täcket in till tv-rummet och la det i soffan, fixade frukost och tittade på nyhetsmorgon. Precis så ska årets sista dag börja! Till kvällen får vi se vad det blir då Johan inte är fit for fight än riktigt.:) Men god mat och en lugn kväll hos mamma och pappa ska funka.:) Vad mera behöver man!:):) Fick för mig att ändra om lite lampor här hemma imorse också. Roligt att ge lampor nytt liv på nya ställen.;) GOTT NYTT ÅR KOMPISAR! Förresten! Har ni några nyårslöften? Brukar aldrig ha då det oftast går åt arslet med dom….men iår funderar jag på att hitta upp någon kör att börja sjunga i..:) Går ofta runt och sjunger hemma, så kan jag gå iväg någon dag i veckan så slipper Johan lyssna  på mig hela tiden…haha! 

                                               XOXO

                                               Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!