Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Från en tråkig morgon till en bättre kväll!

Igårkväll började jag känna mig väldigt hängig..så jag gick & la mig tidigt och imorse vaknade jag med feber. Hade nog det redan igårkväll antar jag. Typiskt…men just nu går influensan har man förstått. Så det var väl bara en tidsfråga även fast att jag brukar klara mig bra och inte ofta vara sjuk. En stor del är väl att det är så svårt att klä sig..ena dagen plusgrader andra dagen många många minusgrader. Men min dag blev betydligt bättre när jag vaknade i soffan utav att det luktade såå gott hemma! Johan stod och lagade pasta, jag ääääälskar pasta! Skulle kunna äta det varje dag.:):) Han hade dukkat och gjort så fint. Kärlek det!  Nu ska jag lägga mig igen så jag blir friskt snart! Trevlig kväll kompisar! 

                                               XOXO

                                             Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!