Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mopsmys och burgare!

”Husse kommer du då så att vi kan börja äta?” 

En riktigt mysig dag har vi haft idag! Morgonen började så lugnt såå lugnt, frukost framför tv:n läääänge.:) Sedan kom Melkers mopskompis Charlie och matte Lotta över och fikade med oss. Dom är så snälla båda två, vi tycker så mycket om dom båda.:) Roligt att Melker fick sällskap av Charlie, någon att gå efter och hålla koll på. När Charlie gick in i köket skällde han, haha! Då tyckte han nog att nu är du inne på mitt revir! Men det gick över lika snabbt när dom båda fick godis.:) Efter det tog vi en lång promenad och beställde hem hamburgare med sötpotatis som vi fick levererat till dörren! Härligt härligt! Ett glas rött unnade vi oss till.:) Hoppas att ni mina vänner har haft en lika bra dag som vi! Puss puss!

                                               XOXO

                                              Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!