Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Passar så fint där i hörnet!

Snön har bara öst ner här idag, och det ska fortsätta imorgon..:| Nu vill jag att det ska bli vår! Jaa, jaaa, jag vet att det är en bit dit och att ända in i april kan det komma bakslag med snö…men drömma får man.;) Lilla Melker tycket INTE om snön och vill helst av allt bara vara kvar hemma. Han blir som gladast när vi är ute och jag säger: ska vi gå hem Melker? Då jäklar blir det fart under sulorna på honom! Inne är bäst tycker han och jag är väl beredd att hålla med. Lite bilder från sovrummet nere, tycker så mycket om den vita golvlampan från Louis Poulsen! Den passar så fint där i hörnet!:) Trevlig kväll mina vänner!:) 

                                       

                                              XOXO 

   

                                              Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!