Ett tips…sätt överallt!

Det har blivit otroligt populärt att sätta upp stuckaturer och ”dekorlister”, vilket är roligt.:) Meeen jag tycker att det är viktigt att man dels sätter
på rätt ställe och att man sätter upp det rätt! Även om det finns olika typer av utsmyckningar så tycker jag generellt att man ska sätta upp jämnt i HELA rummet. Ska du t ex sätta upp väggpanel eller ”ramar” på väggarna är det viktigt att man sätter panelen runt om i hela rummet lika med ramarna. För mig blir det jättekonstigt när man sätter på enbart en eller två väggar. Spelar ingen roll om man ska ha en lång tv-bänk som täcker lite av panelen, den ska ändå sättas runt hela rummet. Likaså väggramar är precis lika viktigt att man sätter i hela rummet! Inte bara någon ram här och någon där….blir otroligt konstigt. Ser folk som sätter lite hur som helst just nu och jag vill bara ge mina tips! 

Sen tycker jag också att man ska tänka på att sätta stuckatur på rätt plats där känslan är att det suttit i 100 år! Kanske inte t ex i en 70-tals villa där originalet känns väldigt annat. Så sätt där det passar och snåla inte utan ska du sätta stuckaturer i ett rum sätt på alla väggarna.:):) Det blir helt klart snyggast i min mening! 

                                            XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!