Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man måste våga!

Vet inte varför folk glömmer bort auktioner eller inte riktigt vågar sig på det.:) Såå många gånger som jag sagt till folk: Men leta på auktioner! Så får jag till svar: Nää men jag fortsätter titta på blocket eller det känns så svårt. Är ju så lätt och det finns ju så mycket! Efter några gångers prov så är man ju inne i auktionslivet!:) Allt som du ser på bilden ovan och alla bilder nedan hittade jag på auktion efter bara en stunds letande.:) Sååå mycket roligt och du har chansen att få lite egen unik inredning i ditt hem, något som kanske inte alla har eller kan gå och köpa direkt. Saker som inte säljs längre utan du måste ha turen att hitta på auktioner! TITTA bara det coola matbordet jag hittade nedan, du kan göra om toppskivan och få i olika former!:) Snacka om eget och något man alldrig sett förr! Eller varför inte ett häftigt litet sidobord som ser ut som en svävande duk?;) SÅ mina vänner ge er ut på auktionssidor och hitta massa roligt!:) Spänning får man ju också när man får sitta och buda och hoppas på att turen är på sin sida!! Besök bloggen imorgon också så får ni reda på vad utav all grejer nedan som jag vann på auktion under kvällen!;) 

                                               XOXO

                                              Lovisa 

 

En riktigt klassisk skrivbordsstol!

Det coola matbordet jag skrev om!:)

Så snygga ljusstakar! 

Titta så snyggt bordsunderrede! Tänk en glasskiva på detta!

Cool lampa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!