Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mitt senaste auktionsfynd!

Ni kommer väl ihåg att jag skrev igår att jag skulle visa er mitt senaste auktionsfynd! Visade massa snygg inredning från auktion så det var något därifrån som jag ropade hem.:) Lampan som ni ser ovan! Supercool tycker jag! Synd bara att den inte fanns i Sverige när jag ropade hem den så då tar det alltid några veckor innan man får hem den, men den som väntar på något gott!;) Väldigt bra pris blev det också, så då man man ju faktiskt vänta lite.:)  Känner ni igen serien på sista bilden nedan? Mad man! Ja ni ser ju lampan på bordet…även bordet ser ni! Bordet har jag och lampan är påväg, är jag inte helt ute och cyklar så utspelar sig serien på 1960-talet, så en riktigt klassisk lampa är vad det är även bordet! 60-talet verkar ju vara mitt inredningsår! Svag för sånt som fanns då tydligen.;)

                                                  XOXO 

                                                  

                                                 Lovisa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!