Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kommer inte ihåg!

Om två veckor är lilla Bernard hos oss,  ÄNTLIGEN! Blir  två jobbiga veckor av längtan! Jobbigare ju närmare det är. Bilden över är första gången som Moltas träffade lillebror Melker, åh blir alldeles gråtfärdig… Jag och Johan satt och pratade i soffan om vad vi behöver köpa eller förbereda, 11år sedan vi hade en liten valp sist. Hur ska man komma ihåg allt?! Hur ofta äter dom? När får dom ta längre promenader? Hur lång tid tar det att få en valp rumsren? Massa massa frågor.:) Dela gärna med er av upplevelser och tips!!:) Vi beställde en sk valptoalett idag, en platta med dukar som suger upp om dom kissar där, istället för tidningar på golvet i början. Men nu har vi ju lätt med våran egna gård att lyfta ut om han t ex lekt eller sovit.:) Det ska vi vara noga med, kommer ihåg att melker blev rumsren ganska snabbt för att han gjorde mycket som Moltas gjorde. Hoppas på samma denna gång men allt är såklart upp till oss att vara noga.:) Alla uttag mm måste vi tänka på, en valp äter ju på allt! Johan sa: Vi får sova på en madrass på golvet till att börja med, tänk om vi sover med honom i sängen och han får för sig att hoppa ner och gör sig illa på natten! Jag: eller om du lägger dig på honom! Du som rör dig mycket på natten! Haha! Ni ser, livrädda är vi! Leksaker har jag beställt nya till både Bernard och Melker. Måste finnas grejer att tugga på istället för inredningen, haha! Men dom är väl som barn, allt annat än deras egna leksaker är roliga. En liten sele får vi nästan åka och prova ut dagen efter att vi hämtat honom.:) Melker ska ta med sig mormor och lillebror då och åka & köpa nya matchande selar till dom. Måste ju synas att dom är brorsor. Mormor brukar vara den som köper nya selar till dom. Massa olika färger har dom haft. Bästa mamma.<3  MEN som jag skrev, snälla tipsa oss om allt möjligt!:):) Hur jag får bort kissfläckar lättast? Ska vi tänka på något spec när Melker och Bernard träffas första gången? 

                                                

                                               XOXO 

                                        

                                              Lovisa 

Melker som liten, 11 veckor var han här. Lilla älskling!

Så fin bild på Moltas och Melker!<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!