Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Du är så knäpp!

Knäpp och knäpp…haha! Lina min syster tyckte jag var så knäpp och skrattade när jag visade min senaste detalj hemma…( Vi ska tillägga att Lina är min toy-Buddy! Hon är precis lika, vårat gemensamma intresse kan man säga..;) Dessa söta kramandes gubbisar som ni ser på bilderna.:) Än en gång precis som med julgranen, så är det jag och Johan utan barn som har det lekfullaste hemmet.;) MEN varför måste man ha barn för att ha det!?  Räcker ju med att man har moppisar och är en mopsmamma!;) Haha! Eller bara har det ändå såklart.;);) Ser framför mig hur folk kommer hem till oss och ser lite roliga gubbar överallt och tycker det är såå roligt! Kan vara för att jag själv skulle tycka det var SÅ roligt att gå in i ett sånt hem själv, haha! Får hoppas att mina gäster också tycker det ochså! SÅ ni som är hemma ibland i casa Alcén..näää casa Lovisa låter bättre!;) Nu jäklar tycker ni det är såå roligt annars vill ni inte veta vad som händer.;) 

 Kan även vara så att ni missar mina fina små gubbar för att det enda ni ser är den otroligt, sjuka megafina buketten!! Asså HERREGUD! Tänk om man kunde spara på buketter! Ha ett förråd där dom håller sig hur l som helst och man kan välja bland olika buketter man haft i livet! Vilken dröm det vore! Eller vad säger ni kompisar!?

  XOXO

   Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!