Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En tung dag…

Idag skulle min älskade ÄLSKADE Moltas blivit 12år. Har varit en tung dag. Vaknade natten till fredag och klockan var efter tolv, jag blev så ledsen när jag såg att det var Moltas dag och han inte låg bredvid mig i sängen som han gjort dom andra 11 åren. Tårarna rann och rann och dom kunde inte sluta. Jag saknar honom så oerhört mycket! Det gör så ont! Fick jag önska en sak i livet så skulle jag önska honom tillbaka. Kan knappt skriv, tårarna rinner igen. Han var min värld och jag var hans, var jag i närheten fanns ingen annan för honom. Han var en så rolig & snäll hund som passade mig perfekt! Älskade att vara hemma, äta massa gott och pussas! Precis som jag, vi var som gjorda för varandra. 

En vacker dag Moltas är vi tillsammans igen! Mattes älskling, du och jag Moltas, du och jag! Du har mitt hjärta! Jag är så ledsen för Melkers skull också, han saknar dig så mycket Moltas och det gör så ont att se. Han saknar dig varje dag precis som matte. För mig och Melker är ingen dag sig lik utan dig. Vi saknar dig så mattes hjärta spricker! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!