Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lyx och flärd!

HUR fint kompisar är inte detta underbara set från Georg Jensen?! Så lyxig känsla man får direkt när man har lite fina uppläggningsfat och skålar! Allt detta som ni ser på bilderna är från deras serie som heter SKY.:) Måste titta in, finns mycket mera fint! Så roligt att faktiskt unna sig lite fina grejer att lägga upp sitt plock på! Eller varför inte en härlig laxsida på det fina fatet i trä?  Det brukar alltid min pappa göra, det är så fint!;) Nu ska jag fortsätta njuta utav allt gott!!

                                               XOXO

                                               Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!