Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÄNTLIGEN tar vi tag i detta som jag tjatat på såååå länge!!

Kompisar ni anar inte HUR länge slipa golven-kampanj jag haft här hemma..haha! Äntligen så föll Johans röst på att vi ska slipa golven! Våra golv är väldigt fina, fiskbensparkett överallt förutom i varadrummet där vi har vårt vackra stjärnparkett! MEN jag har under en längre tid stört mig sååå mycket på färgen…när vi flyttade in så tänkte jag att dom är väl ganska ok. Men efter ett tag kände jag bara nej, nej och nej! Dom är så otroligt glansigas också vilket jag inte gillar, jag vill ha dom betydligt mattare. Mina föräldrar slipade sina vackra gamla golv för ett par år sedan och tänk så fint det blev! Otroligt va mycket det kan göra att slipa gamla trägolv! Färgen som mina föräldrar fick på sina är sååå bra! Vi hade en man här och tittade i måndags och idag var vi och tittade lack. Han sa att golven skulle bli så mycket ljusare så han tyckte vi enbart skulle ta en matt lack utan färg. Jag tror verkligen på honom när han visade lite bilder mm på gamla parkett som var gjorda så. Så i början på april trodde han att dom skulle komma, vilket är snart ju! Då hinner Bernard bo hos oss en månad innan vi flyttar 4 dagar till mina föräldrar som inte vet det än, 😉 meeen mamma och pappan om ni läser detta så kommer hela gänget i början på april lagom till erat nya kök är klart.;)  

                                            XOXO

                                            Lovisa 

Färgen på våra golv nu, färgen är lite rödare i verkligheten. Men snart är denna färgen ett minne blott! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!