Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Plötsligt händer det!

HEJ kompisar! 

Plötsligt händer det, Bernard sov ända till kl 08:30 imorse! Han vaknade en gång i natt, han kissade lite och gick tillbaka & la sig igen. Han fick många timmar då han somnade vid 22 kvällen innan. Under dagarna som jag haft honom så har han vaknat allt från 05-06:30. Men denna helgdag så passade han på att sova. Självklart när husse var hemma igen och han skulle ta morgon passet..haha! Jäkla lilla skit! Hoppas han sover till 10 imorgon när det är mattes tur.;) Melker är ett säkert kort, han är morgontrött. Precis som Moltas, dom båda kunde sova såå länge på morgonen. Fick Moltas sova hur länge han ville så kunde han sova till halv 12..haha! Alltid sist ute på morgonpromenaderna vi.;) Nu ska jag ta med mig mina små killar och åka till mina föräldrar!:) 

                                                XOXO

                                               Lovisa 

Sova med någon ska Bernard alltid göra.

Melker kan man räkna med, han sover länge.;)

Men plötsligt som han sover vaknar han…haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!