Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En ny HET trend! Frågan är vad man tycker om den??

Torkade blommor mina vänner! Ulrika på Forsbergs blommor berättade att torkade blommor är tillbaka!. Tro det eller ej! Först tänkte jag när hon nämnde att jag borde ha torkade blommor i buketten….OH shit pommes frites inte torkade.:| MEN vad händer, hon fixar denna underbara bukett till mig, har aldrig tänkt på att blanda färska snittblommor med torkade! Bl a torkade pioner är det i buketten!:):) Jag tänkte väl bara på ett gäng torkade rosor som skulle ligga uppe på ett furu-vitrinskåp, haha! Det kände jag inte för….så jag blev positivt överraskad! Så trendiga och duktiga är dom tjejerna på min bästa blomsterbutik.:) SÅ vad tycker ni om den nya trenden?;) 

                                             XOXO

                                            Lovisa 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!